Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hoe de laserstraal te focussen?

Je kunt wat geld sparen en een laserpen kopen. Deze is het prijskaartje niet waard. Goed gebouwd, maar heeft meer kracht nodig. Daglicht bereik is ongeveer 100 ft. Dit product kwam op tijd bij mij en adequaat verpakt. Toen ik het op een geweer monteerde en het probeerde op nul te zetten, had ik twee problemen. Ten eerste merkte ik dat het groene laserlicht een grote diameter had (niet correct gecollimeerd) en een brede verstrooiing van groen licht rondom het belangrijkste helderdere licht in het midden had. Ten tweede had het het afstelbereik niet om me in staat te stellen de straal correct op het doelwit te richten.

Ik heb het gisteren net gekregen, het is precies op mijn snelsluiting gemonteerd en vervolgens op mijn rail. Ik heb het er nog niet uitgehaald en al op het geweer geschoten! Deze laserpen is de beste laser die ik heb gekocht. Ik monteerde dit op mijn Mossberg 500 tactisch jachtgeweer. Maak je huiswerk en je zult zien dat je niet alleen in een algemene richting kunt wijzen en verwacht je doel te raken. Ik gebruik dit voor thuisverdediging. Ontbrekend is geen optie!

De laserstraal is zeer krachtig. De originele batterijen waren nep. Ze waren te licht om echt te zijn. Mijn vader had veel plezier toen hij op onze meest recente kampeertrip naar de sterren en satellieten naar de rest van de familie wees. Hij speelt ook graag met de vele verschillende instellingen in onze woonkamer. Ik denk dat hij vele jaren plezier zal hebben van deze tactische laser.

Doe wat onderzoek voordat je commentaar geeft en je zult gemakkelijker begrijpen waarom deze producten zo hoog geprijsd zijn en in vergelijking "niet zo fel" zijn als de onzin die je op andere veilingsites zult vinden. Niets bijzonders in een aanwijzer. Mijn broer had veel plezier toen hij op onze meest recente kampeertrip naar de sterren en satellieten naar de rest van de familie wees. Hij speelt ook graag met de vele verschillende instellingen in onze woonkamer. Ik denk dat hij vele jaren plezier zal hebben van deze tactische laser. Dus het is leuk. Ik was zeer aangenaam verrast toen ik deze groene laser ontving. Het is veel sterker dan ik had gedacht. Het komt met een accessoire dat over de laser past, dat is een caleidoscoop. Geen problemen met de oplaadbare batterij na ongeveer een week en de bevestiging van het sterrenveld is een onverwachte bonus.

De batterij van de laserpen

Met de haakjes kan ik het naast mijn scope monteren. Met de groene laser kwam een ​​batterij, wat een heel vriendelijk gebaar was, aangezien ik niet precies deze batterijen van grootte heb liggen, ook kwam het met een drukschakelaarkap voor het geval ik dat wilde gebruiken. De laser werkt erg goed. Over het algemeen was het product echter erg stevig. Goed product en ik geloof dat het goed zal werken voor vele vele scheuten.

De anderen zijn veel dommer, zodat je de straal zelf niet kunt zien. Ze zouden helder worden wanneer ze worden aangezet, maar dan snel sterven binnen enkele seconden. (Ik heb andere batterijen geprobeerd - het was geen batterijprobleem). Als ze zouden werken en blijven werken, zouden ze veel opleveren. Ik hou van deze groene laserpen van dezelfde kwaliteit als veel duurdere degenen kunnen aanpassen naar links of rechts. Ik heb het op mijn kruisboog. Het wordt geleverd met 2 verschillende houders. Ik heb het bovenop mijn telescoop.

Bij het openen van de met schuim gevoerde verzenddoos vond ik een instructiehandleiding van een halve pagina, zwart geanodiseerde aluminium groene laserbuis met een drukknop aan / uit-knop aan de achterkant van de buis, een drukschakelaar met een 11 "spiraalgewonden snoer dat kan worden uitgebreid tot 24 "lang, een klemmende houder voor de laser met een 3/4" Weaver / Picatinny-stijl basismontage groef, een piggyback 25mm scope mount met twee accessoire bevestigingspunten en een enkele volledig lege CR123A -3V batterij. De batterij zou stroom hebben geleverd aan het apparaat als de batterij niet DOA was geweest. De handleiding bevat de specificaties als volgt: Lengte 120 mm, Golflengte 532 nm, Hoogte 36 mm, Gewicht 144 g, reikwijdte 300 m, Batterij CR123 AW, Voltage 3v.

Na aanschaf en het plaatsen van een nieuwe batterij, met het positieve uiteinde van de batterij naar buiten gericht en op de ON-schakelaar gedrukt, was ik blij een zeer heldergroene laserstraal te zien die vanaf het andere uiteinde van de buis uitstraalde. Naast de batterij koop ik een O-ring van de juiste maat om verontreinigingen en vocht af te dichten die nu in het batterijcompartiment kunnen komen. De stelschroeven hebben een stevige pal. Ik merkte ook op dat de houder van de laser niet de typische horizontale ronde schroefstang heeft die helpt om de hoeveelheid vast te zetten in een Weaver / Picatinny basismontage. Zoals alle drukschakelaars, is constante druk vereist om de 200mW laser aan te houden. Ik zal de drukschakelaar waarschijnlijk niet voor mijn toepassing gebruiken.

200mW laser

De eerste indruk was het materiaal. Toen ik de CR1232a-batterij eenmaal in het stopcontact had gestoken en aan had gezet, was ik verbaasd hoe helder deze laser is. Overdag kon ik in de volle zon de 200mW laser op het hek op minstens 60 voet afstand zien. Ik heb in eerste instantie de drukknop gebruikt om de laser aan en uit te zetten maar probeerde toen de drukschakelaar. Het was heel gemakkelijk om van de drukknop naar de drukschakelaar te converteren en duurde misschien een minuut.

©2019 Laserdiensten en -technologie - suntuubi.com