Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Eerst legde ik het laserpen van 300mW op de buis. Het paste geweldig en had een rubberen padding om te voorkomen dat je je pistoolafwerking verprutst. Vervolgens legde ik wat rubberen griptape op de groene laserpen waar ik deze in de adapter monteerde. (U kunt de griptape bij Walmart kopen op de afdeling sportartikelen.) Ik gebruik thuisbescherming. Het heeft wat rubberen tape aan één kant, maar niet genoeg. Ik heb stroken zwart ducttape aangebracht om mijn vat en mijn tac-licht te beschermen. Ik lees een recensie dat de cirkel 1 in cirkelring beter past bij de loop dan de andere kant, dus dat is wat ik waarschijnlijk zal doen en het licht in de andere kant. Ik was erg onder de indruk van dit apparaat. Het product geeft je niet alleen de mogelijkheid om laserpennen te monteren, maar is ook compatibel met een foregrip dat standaard weverrails neemt. Het eerste dat ik opmerkte was dat er geen rubber of vulling op zat rond het vat. Nu ik dat uit de weg heb geroepen, zal ik je vertellen hoe ik hier in de buurt kwam.

Het komt uit China en als je niet wilt dat het zo lang duurt, verwacht het dan niet voor $ 4 te krijgen. Ik vond het wachten niet erg, duurde ongeveer een maand. Met die informatie heb ik je net een uur gered. Zoals je op mijn foto kunt zien, is de houder instelbaar voor laserpennen van verschillende grootte. Het is waarschijnlijk de moeite waard om op te merken dat het gat vrij groot is, zelfs wanneer het volledig is vastgedraaid.

Na ontvangst van de vervangende eenheid heb ik nieuwe batterijen geplaatst. De 50mW groene laser is goedkoop en nuttig. Het eerste teken van een probleem verscheen een paar seconden na de installatie. De linkerknop daarentegen werkte perfect. Ik bleef maar een paar minuten op de rechterknop klikken met verschillende graden van druk met dezelfde resultaten. Ik kan de zachte klik voelen, maar deze wordt soms niet ingeschakeld of schakelt niet uit. Van de 100 duwtjes werkte de rechterknop 38 keer niet. De linkerknop werkte 100% van de tijd. Na de tweede trip ontwikkelde het laserpunt een groene waas eromheen. Dit probleem blijft aanhouden zelfs nadat ik de lens heb gereinigd met een vochtig wattenstaafje zoals aangegeven in de handleiding. Zoals eerder belde ik de klantendienst en de tech adviseerde mij om de eenheid naar hen te sturen voor reparatie. Ik zou zeggen dat je geen module erin kunt plaatsen zonder iets dat het handvat dikker maakt. Je kunt de afmetingen van die bepaalde laserpen opzoeken en zien.

De houder zelf is zeer mooi bewerkt aluminium, vrij zwaar belast. Het slechte (in mijn situatie) is dat het rechterdeel te klein is om op mijn 12 gauge Remington 870 magazijnbuis te monteren. De magazijnbuis heeft een diameter van ongeveer een centimeter in diameter ongeveer hetzelfde als een groene laserpen van 1 mW). De eerste keer dat ik dit probleem ondervond, was nadat ik het ongeveer 1,5 uur in de schietstand had gebruikt. Ik dacht dat de batterij die erbij kwam misschien al leeg was. Dus heb ik de batterij vervangen door een nieuwe batterij. Nadat hij er ongeveer 10 in had geoefend, weigerde de laser opnieuw te activeren. Dus zorgde ik ervoor dat de batterijkap helemaal in en voor een tijdje was dat het probleem verholpen had. Ik hoop dat de volgende betrouwbaarder is.

laserpen 1mW

Ik ga de klantenservice van JETLASERS bellen en kijken welke oplossing ze kunnen bieden. Soms (1 op 10 tot 12) wanneer ik op de knop druk, wordt de 1mW laser niet geactiveerd. De linker activatieknop bleef feilloos werken. Aan het einde van die eerste sessie (na 200 ronden afgevuurd) hield het probleem met de juiste activeringsknop aan. Drie weken later (nadat 600 ronden zijn afgevuurd) kan de laser niet 10% van de tijd worden geactiveerd of gedeactiveerd met de rechterknop voor activering. De linker activeringsknop werkt 99% van de tijd.

Het LED-lampje is nog steeds erg helder, perfect 's nachts. Het helpt bij het verbeteren van mijn schotgroepering, vooral tijdens snel vuur. Mijn uiteindelijke beoordeling is echter één ster na één aftrek omdat de klantenservice probeerde de omloop per e-mail en telefonisch te geven met betrekking tot deze ontwerpfout en een andere aftrek voor het verwijderen van mijn vraag en foto van hun Facebook-pagina in wat lijkt op een poging om verberg dit probleem voor klanten.

De installatie van het pistool was eenvoudig. Zoals opgemerkt in veel andere beoordelingen is de batterijkap gevoelig voor kruiskoppelingen. Eerst tegen de wijzers van de klok in draaien tot de draad begint te strekken en dan langzaam met de klok mee om de draden te laten werken. Laser en licht functioneerden zoals gespecificeerd.

Alles leek veelbelovend totdat ik de 10000mW laserpen en de diode gebruikte. Het onderste gedeelte van de dunne pakking tussen de voorflens en het lichaam werd uitgetrokken en door de diode gescheurd, waardoor een binnendoorgang werd gecreëerd voor vocht en verontreinigingen. Het lijkt erop dat ze alleen de positieve reacties op hun pagina behouden. Voor het geld en een goedkope manier om licht op je geweer te krijgen, is het het geld dat je verdient waard. De batterijdop kan lastig zijn om uit te lijnen, maar neem de tijd en haast je niet. Groen is gewoon veel beter zichtbaar dan rood in het zonlicht, maar deze blauwe laser krijgt de klus geklaard in 99% van de opnames die je gaat doen.

http://laserpen.simpsite.nl/prijs

©2019 Laserdiensten en -technologie - suntuubi.com