Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

RSS

 Laserpennen spelen met mijn kat
31.12.2018 15:19

We weten allemaal dat onze katten apparatuur verdienen die hen in topvorm kan houden. Het zijn geweldige rode laserpennen. Ze houden ervan het licht te achtervolgen. Maar we gebruiken ze de hele tijd. Ik hou van de verschillende modi die dit licht heeft, inclusief de rode laser en het groene licht. Het is stevig en goed gebouwd. Voor mij was het precies de juiste maat om op de toonbank te gaan zitten waar ik snel kon grijpen als dat nodig was.

Helemaal nutteloos in een situatie waar je het licht snel nodig hebt. Ze kwamen gewoon opdagen en kunnen niet spreken over de robuustheid op de lange termijn. Het belangrijkste is dat het als speelgoed voor mijn huisdieren fungeert. Katten en honden worden gek op de laserpen! Het is een one-touch-and-go-apparaat. Beste kattenspeelgoed ooit! EN het werkt als een gewone laser! Ik zag het, volgde zijn beweging over de muur, keek helemaal naar me op alsof ik wilde zeggen: "Is dat alles, kunnen we teruggaan naar spelen met mijn grof overmatig pianostuk speelgoed dat praktisch uit elkaar valt?" Verdere pogingen bleken zinloos.

Nou, laat me eerlijk zijn, ik heb het niet besteld vanwege zijn tactische vermogen. Weet je, sommigen beschouwen me als een gekke kattendame en als zodanig heb ik veel katten. Waar houden katten van? Waarom de kleine rode stip natuurlijk! Mijn katten en kittens hebben talloze uren doorgebracht in een gevecht met de kleine rode stip en zijn vastbesloten dat ze het op een dag zullen vangen en zo de overwinning zullen behalen, maar helaas blijft de kleine rode stip weg. Maar het zijn niet alleen de katten!

Daarna kostte het meer moeite om de straal te lokaliseren, maar deze was gemakkelijk te zien met de vergroting van een richtkijker. De laser 10mW is te lang om te worden gebruikt op een onder de montagerail van een pistool, omdat de lens buiten de lengte van een 5 "loop zou uitsteken en onderworpen zou worden aan muilkogel en vervuiling. Voor mijn doeleinden werkt de laser zoals bedoeld en is het een leuk speelgoed voor mannen. Ik raad het onder deze omstandigheden aan, maar vanwege de ontbrekende items kan ik het geen vijfsterrenbeoordeling geven. Het installeren op mijn handguardrail was eenvoudig. Het past mooi bij de meegeleverde Picatinny-houder. Ik heb de laser op nul gezet met mijn reeds geïnstalleerde en op nul gestelde rode puntscoop. De twee samen zorgen voor een zeer feestelijke lichtweergave.

Ik kreeg een korting op dit product omdat ik ermee instemde een eerlijke en onpartijdige beoordeling van het product te schrijven. Ik behoud me het recht voor om mijn beoordeling te wijzigen als andere voorwaarden dit rechtvaardigen. Het was alles wat ik verwachtte en meer een zeer duurzaam product. Ik heb dit artikel tegen een kortingsprijs ontvangen in ruil voor mijn volledig eerlijke beoordeling en na mijn analyse heeft dit product zeker mijn twee duimen omhoog. Mijn eerste indrukken van deze 5 mW laser zijn redelijk goed. Het wordt geleverd met alles wat je ziet in de productafbeeldingen hierboven. Ik moet zeggen, dang het is helder! Ik weet niet zeker hoe goed het zichtbaar zal zijn in fel zonlicht. Als een product niet voldoet aan mijn normen, schrijf ik erover! Bedankt voor het lezen, en alsjeblieft "stem nuttig" als deze beoordeling je besluitvormingsproces hielp.

laserpen 5mW

Als ik het gebruik als een laserpen 5mW, moet ik toegeven dat het behoorlijk goed werkt. Het is net zo krachtig als vele laserpennen die twee of drie keer zo groot zijn, dus het is mooi en compact om mee te nemen, maar het is krachtig genoeg voor alle behoeften bij het verplaatsen door het huis. Ik ben er niet zeker van of ik het zou willen gebruiken als mijn enige licht wanneer ik 's nachts door het bos meeloop omdat we in de buurt van veel kliffen in dit gebied wonen en als zodanig zou ik iets met een beetje extra helderheid prefereren. Mijn kat houdt van dit ding.

Was op zoek naar een laserpen die ik kon gebruiken om met mijn kat te spelen. Wat kan ik nog meer vragen? "Pak het pakje erin, haal het karton er praktisch uit elkaar in een waanzinnige verwachting. Heb enkele initiële klikken om te zien hoe het werkte en was verbaasd dat het een binnenring van groene lichten had, maar ik dwaal af.

Ik vind het geweldig dat ik de knop niet ingedrukt hoef te houden. Het bereik is ongelooflijk en tot nu toe (2 maanden) is de laser niet gedimd. Ik was zo blij met mijn originele aankoop dat ik onlangs een tweede heb gekocht. 10/10 zou aanraden! Ik bewaar de mijne in mijn handschoenenkastje. Je weet nooit wanneer je wat licht nodig hebt. Ik had toevallig wat AAA-batterijen in huis. Het werkte prima. Ik vond de laserpen leuk. De bovenstaande beoordeling is mijn mening na het ontvangen en testen van het product naar mijn beste vermogen.

laserpen groen 500mW

Ik heb dit artikel ontvangen tegen een gereduceerde prijs in ruil voor mijn eerlijke beoordeling. Ik heb altijd al een 500mW groene laserpen voor mijn geweer gewild. Toen ik deze vond, wilde ik het graag proberen. Toen het aankwam, monteerde ik het onmiddellijk aan mijn geweer en bracht het naar buiten om het op dezelfde dag te bekijken. De drukknopschakelaar op de laser werkt erg goed en is vrij eenvoudig te veranderen voor de verlengde schakelaar waarmee je hem in de buurt van de trekkerbehuizing kunt aan- en uitzetten. Sindsdien heb ik het van de zichtberg verwijderd en op een paar avondevenementen gebruikt, waar het maken van de laser de nacht nog leuker maakte. Ik neem deze beoordelingen serieus omdat ik, net als u, online beoordelingen gebruik om weloverwogen aankoopbeslissingen te nemen.

http://laserpen.alzawaia.com/de-leverancier-van-de-laser-pointer/


Give comment


©2019 Laserdiensten en -technologie - suntuubi.com