Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

De veiligheid van de krachtige laser

'S Nachts in het bos is deze 20000mW laserpen gemakkelijk goed genoeg om per helikopter te worden gered. Om het te testen heb ik het aangepast aan de smalste straal en kon ik het huis van mijn buurman verlichten. Ik gebruikte mijn afstandsmeter voor dezelfde afstand: 435 Yards. Dat is een krachtige laser! Ik ben van plan om er altijd nog een te kopen in mijn vrachtwagen. Ik heb sindsdien de cliphouder besteld en wacht op mijn man om dat op te zetten. De straal kan smal of breed zijn, die je krijgt door de lens te draaien. Als het breed is, kun je niet zoveel zien, maar het is ook niet zo verblindend voor mensen als je het in hun gezicht laat schijnen. Met een smalle straal kun je het door de rook heen schijnen en doen alsof het een lichtzwaard is, maar je kunt maar een klein gebied op de grond verbranden. Een paar paar meer dollars zullen gewoon een andere eenheid kopen. Op een positieve noot: de lichtstraal is zeer intens en ronduit verblindend als hij in zijn ogen schijnt.

De intense straal van zichtbare lasers kan zich honderden kilometers ver in de verte uitstrekken. Dientengevolge, worden de krachtige laserapparaten zoals laserpointer eens misbruikt door bad guys. Het werd snel mijn beste hulpmiddel voor de klus omdat ik beveiligingspatrouilles moest uitvoeren in verschillende verlaten fabrieken met de stroom uitgezet. Je kunt straatnaamborden van verschillende straten verderop lezen.

Als je het rechtop op een tafel hebt staan ​​en er tegenaan stoot, krijg je een soort van schade als het omvalt. Maar als u ooit een 5000mW laserpen wilde hebben die u over uw schouder kunt slingeren terwijl u op zoek bent naar de oorzaak van de geluiden buiten uw huis, dan is dit het wel. Ik ben trots om te zeggen dat laser nog steeds die tijden van Amerikaans gemaakte, kwaliteit, old-school producten maakt. Ik liet het ongeveer vijftigduizend keer op asfalt vallen, geen verandering in de prestaties.

Wanneer gekocht / ontvangen geloofde dat het niet correct functioneerde (niet zoals een gewone diode die ik heb). Ik ontdekte dat de laser zou branden wanneer de batterijdeksel werd gestart / aanvankelijk werd gedraaid, een verbinding tot stand werd gebracht en vervolgens werd uitgeschakeld totdat het deksel stevig werd vastgedraaid en het circuit weer werd gesloten. Ik heb er een in elk van onze auto's, ze zijn van het type twee cellen en bieden een heel briljant licht, wat ik ook wilde. De focus is instelbaar. Ik zal zien hoe dat komt. Ik moet zeggen dat dit de beste laserpen is die ik ooit heb gehad. Natuurlijk kun je de duurdere producten krijgen, maar met dit ding krijg je een absoluut koopje. Het is de dubbele prijs (of meer) waard.

Mijn enige echte klacht zou het "zwarte gat" zijn dat het produceert. Ik weet niet waarom dit niet kan worden opgelost, vooral omdat ik goedkopere laserpennen heb die geen zwart gat hebben. Ik zal hier geen sterren voor aftrekken, omdat dit zo'n geweldig product is en daardoor oneerlijk zou zijn. Ik had ook een goede, betrouwbare 1000mW groene laserpen nodig. Het was zo geweldig dat ik eindelijk een tweede voor mijn kamer kocht. Het heeft een goed gewicht en geeft me een beetje meer gemoedsrust wetende dat ik op zijn minst iets heb dat me kan helpen me te verdedigen en met wie ik ook ben (uiteraard hoop ik dat ik het nooit zal gebruiken voor iets anders dan het werpen van licht). Door de grootte is het moeilijk om het huis op te bergen. Wat ze niet zeggen, is hoe lang ze duren, hoewel ...

De straal is krachtig genoeg, zodat ik hem uit het slaapkamerraam kan schijnen en kan controleren welk dier in mijn tuin de bloemen van de tuin in beslag neemt. Ik heb beren, opossums, wasberen, herten en vliegende eekhoorns in de straal gezien. Zoals anderen zeiden, dit is meer een stormram dan een laserpen. Ik heb al enkele jaren geen beveiliging meer en hoefde maar één keer de batterijen te vervangen. Het is ook goed als je in een situatie bent waarin je 's nachts een wapen nodig hebt. Ik denk echter dat het nogal onpraktisch is voor elk ander gebruik. Het is te groot om in huis te gebruiken of in krappe ruimtes te werken. Mijn gebied ligt in het coyote-land en is zo gepland om als wapen te gebruiken. De module is echter niet zo krachtig als ik wilde of nodig had.

Deze laserpointer is niet alleen betaalbaar, maar kan ook milieuvriendelijk en goedkoop zijn. Deze oude modellen zijn nog steeds populair en zijn er in verschillende maten. Vele hedendaagse lasers zijn ook beschikbaar en vormen een opmerkelijke ontwerpverklaring. Geen vraag wat ik erin zou stoppen. Toen het aankwam, kon ik meteen zien dat deze laser van 2000mW dezelfde hoge kwaliteit heeft als mijn origineel. Het heeft nog steeds de extra diode in de behuizing van de achterste kap.

laserpen 2000mW

In elk geval levert deze groene laserpen 2000mW een magere 98mW op, een van de zwakste uitgangen voor dit formaat. Het is echter genoeg voor een klein appartement. Onze kleine teckel begon als een gek te blaffen. Deze laserpen was de enige die ik zag. Dus ik zette het aan en liep weg. Het is erg krachtig en heeft ook een goed dekkingsbereik, maar er is een zwarte stip in het midden. Ik zou geen "zwarte punt" moeten zeggen, want dat is vaag. Terwijl ik naar onze hond liep, hield ik de straal voor me gericht. Ik kon de schuur helemaal niet zien vanwege dit zwarte gebied. Toen hoorde ik iets rennen. We hebben het nu ongeveer een half jaar gehad. Ik zou zeggen dat het een matige hoeveelheid tijd is gebruikt.

http://laserpen.poutineworld.net/

©2019 Laserdiensten en -technologie - suntuubi.com