Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Eén ding dat ik niet verwachtte, maar enorm op prijs stelde, is dat de HUD op een van mijn geweren een voldoende groot gezichtsveld heeft dat mijn lasers zichtbaar blijven, waardoor het feit dat deze 20mW laserpen niet snel kan worden losgemaakt aanzienlijk wordt beperkt. De knal voor de bok lijkt onbetwist te zijn. Het is eenvoudig instelbaar voor wind en op hoogte, er zijn vier verschillende ontwerpen en de lens is eenvoudig schoon te maken als deze ooit beslagen of bevuild raakt. Ik zou het vijf sterren hebben gegeven als ik een lensdop had gekregen van mij. Anderen lijken dit probleem niet te hebben gehad, dus dit is waarschijnlijk een geïsoleerd probleem. Voor het geld is dit een geweldige prijs! Toegegeven, ik heb dit niet gekocht voor een echt vuurwapen, maar ik heb de gewoonte gemaakt om een ​​NERF-blaastoestel te bouwen dat een fatsoenlijk zicht nodig had en dit paste perfect in de zaak. Ik koop een andere voor mijn volgende build!

Meteen vanaf de vleermuis, je kunt het niet verslaan voor het geld. Ik weet dat er betere dotvizieren zijn, sommige vrij duur. Zoiets zou ik geen enkel pistool met een zware terugslag aandoen. De groene laserpen werkt nog steeds prima. Montage was een makkie. De dradenkruis-keuzeknop bevindt zich aan de buitenzijde van het batterijcompartiment.

Als u een van de getallen tussen 1 en 5 in beide kleuren selecteert, wordt deze ingeschakeld. Dat kan onhandig zijn. U kunt de prijs van deze 30 mW laserpen echter niet verslaan. Het werkt prima voor mijn doeleinden. In een daadwerkelijke tactische situatie zou ik het opzij leggen of weggeven. Je kunt het vanaf daar nemen. De controller geeft onmiddellijk een signaal door aan de groene laserpointer. Er is een 'R'- en een' G'-positie; R voor rood, G voor groen, de kleuren van de dradenkruizen. In zowel de R- als de G-positie is het apparaat uitgeschakeld.

Ten eerste is het metaal, geen plastic. Het lijkt een stevig gebouwde aanblik. Ik heb sindsdien een tweede gekocht. Ik zal er een deel van herhalen. U moet de borgschroef losdraaien voordat u aanpassingen maakt en vervolgens weer vergrendelen als u deze op nul hebt ingesteld. Ten tweede verandert het punt van impact van punt naar cirkel of kruis. Ik dacht dat de stip wazig was, maar nadat een jongere vriend zei dat het een perfecte stip was, dan moeten het mijn ogen zijn (wanneer ik naar de maan kijk, is het wazig, ouder, heh). Positief is dat het erg goedkoop is en kan worden gebruikt voor een shotgun, paintball, l of als een laserpen voor Power Point-presentaties. De stip was perfect toen hij tegelijkertijd met de kleinere achterste ring aan het kijken was, wat vreemd was. Omdat het een lage prijs had, kreeg ik er 2 als er een stierf. Ik hou van de kleinere stip, vooral als je op een afstand richt. Ik denk dat dit perfect zou zijn voor Airsoft. De kwaliteit lijkt solide, en zou moeten duren als ik voorzichtig ben, maar onzeker over de elektronische ingewanden na verloop van tijd.

Deze 30000mW lasers zijn slecht gebouwd en zijn niet geschikt voor gebruik bij schietdoeleinden met een bereik van 150 voet (ongeveer 50 m) vanwege beweging in zowel azimut als elevatie in de aanwezigheid van zelfs de minste zijschok.

30000mW laser

Op basis van de hoeveelheid laserpuntbeweging tussen opnamen, zou het niet geschikt zijn voor schietdoelen, zelfs niet dichterbij dan 75 voet (25 m). Ik heb er twee getest (een door de verkoper geleverd als vervanging voor de eerste die is aangeschaft). Verder toont het drastische verschil in uitgangsvermogen van de laserdiode (zelfs wanneer getest met verschillende batterijen) aan dat de onderdelen die in de constructie worden gebruikt inconsistent zijn en uiteraard niet in de fabriek zijn getest. Als gevolg hiervan zal de schakelaar altijd loskomen van de twijfelstrookband als zijdruk wordt uitgeoefend.

DETAILS VAN MIJN ANALYSE

1. Ik heb de 30000mW blauwe laser vervangen door de tweede laser met dezelfde montagetechniek. In beide gevallen werden ze zeer veilig gemonteerd met dezelfde originele houder voor beide.

2. Ik controleerde de laserpennen (de eerste en de tweede) samen en merkte op dat de tweede laserdiode veel zwakker is dan de eerste. Merk op dat de nieuwe laser veel zwakker is dan de originele. De resultaten waren hetzelfde, dus dat bewijst dat de nieuwe diode anders is (zwakker bij gebruik van een batterij) dan de originele diode (die erg helder is).

3. Het is zo slecht gemonteerd dat het onmogelijk was om de groene laserpunt naar het midden van het dradenkruis te brengen in mijn optische zicht. Merk op dat ik de oorspronkelijke laser op nul kon zetten. Voor zowel afstands- als langeafstandsexperimenten kan de groene laserpointer altijd de meest zichtbare en helderste groene kleurreferentielijn projecteren.

4. Ik heb genoteerd waar de groene stip van de 50000mW laser zich ten opzichte van het midden van het dradenkruis in de optische vizier bevond en meerdere kaliber kogels afvuurde. Het bewoog tussen schoten door zoals de oorspronkelijke laser deed. Beiden bewogen rond in azimuth en elevatie met ongeveer 6 tot 12 inch op 150 voet binnen het bereik. Merk op dat het kogelaanslagpatroon op het doel was voor elke opname, dus het optische zicht bleef de hele tijd gekalibreerd.

Dit is het meest zichtbare en gevoelige laserlicht dat beschikbaar is bij alle zichtbare lasers. Dientengevolge wordt het groene kleurenlaserlicht het gemakkelijkst door menselijke ogen geabsorbeerd.

©2019 Laserdiensten en -technologie - suntuubi.com